samostv.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΕΡ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΑΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κοινοποίηση
  • 8 Ιουλίου:  Στο1ο & 2ο Γυμνάσιο πόλεως Σάμου, θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες». Ώρα 20:30
  • 9 και 10 Ιουλίου: Ηραία Πυθαγόρεια,  Αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου. Θεατρική παράσταση: «Το  νησί των Θαυμάτων», από την δημιουργική ομάδα  Απαράμιλλο. Η παράσταση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος του υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Σκηνοθεσία Θανάσης Κριτσάκης-Δημήτρης Μπαμπίλης. Ώρα 20.30.
  • 12 και 13 Ιουλίου: Διοργάνωση διήμερου νησιώτικου Φεστιβάλ στο γήπεδο της Χώρας από τον Αθλητικό σύλλογο «Λαίλαπας». Ώρα 21:00.
  • 12 Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος», Προβολή παιδικών ταινιών στην πλατεία Ειρήνης, με δωρεάν παρακολούθηση και δωρεάν προσφορά σνακ και νερού. Ώρα 21:00.
  • 13 Ιουλίου: Στο 1ο & 2ο Γυμνάσιο πόλεως Σάμου θα παρουσιαστεί η κωμωδία «ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ». Ώρα 21:00
  • 14 Ιουλίου: Έναρξη Γιορτών κρασιού  στο εμβληματικό κτίριο του Μουσείου Οίνου με οινογευστική δοκιμή των κρασιών του Συνεταιρισμού και μουσικοχορευτικά δρώμενα. Ώρα  έναρξης 20:00.

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σάμου είναι σε εξέλιξη οι εξής δύο εκθέσεις:

v  Η Σάμος στην Ελληνική Επανάσταση – 200 χρόνια από την Ναυμαχία της Σάμου, Έκθεση τεκμηρίων στο Κτήριο των ΓΑΚ (Ιστορικό Αρχείο Σάμου).  Η έκθεση θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου, ώρες και μέρες εργάσιμες από 9:00 – 13:00. Είσοδος ελεύθερη

v  «Ότι επιμένει δια την Σάμον ο εχθρός δεν είναι αμφιβολία. Πορεία προς την ανεξαρτησία». Διοργάνωση : Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου « Ο Λυκούργος», σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και με  την υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Διάρκεια έκθεσης: 15 Ιουνίου  έως 10 Ιουλίου 2024 , Χώρος : Art Space Pythagorion, Πυθαγόρειο. Ώρες λειτουργίας: 20.00-23.00, καθημερινά. Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Avoid this audaciously simple, yet effective, scam on Venmo

admin

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΩΤΣΗΡΑ – ΠΕΤΣΑ